More Website Templates @ TemplateMonster.com - June 10, 2013!

Médiamegjelenések

 

 

A magyar Forrest Gump
A bevásárlókocsiban tolható szeretetről beszélgetünk a Térerőben. Csatlakozzon Ön is hozzánk!
A stúdiónkban Iváncsics Zsolt a magyar Forest Gump, aki bevásárlókocsiját maga előtt tolva fut és gyűjt adományokat a rászoruló gyerekeknek. Rajta kívül beszélgetőpartnerünk Hársházi Szabolcs zenész, a "Csak szólj" című Zsolt akciójáról szóló dal szerzője, valamint Bartokos Tamás az Imre Sándor Szeretetszínház szolgálója, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa, aki segít a Somogy megyei Nikla falu rászorult gyermekeihez juttatni az adományokat. Aki kérdez: Rédl Ádám. Segítsen ön is, toljuk együtt a rászorult gyermekek kocsiját!
Bővebben

 


A magyar Forrest Gump
Csak szólj! címmel dal született Iváncsics Zsoltról, az ő bevásárlókocsijáról és segítő szándékáról. A fülbemászó dallamú nótához egy klipet is összeraktak. A dalt Hársházi Szabolcs és egy profi session zenész, Csányi István készítette.
Emlékeztek a maratonfutásokon évek óta felbukkanó, bevásárlókocsit toló futóra? Ő Iváncsics Zsolt, akinek szinte védjegye lett a fura négykerekű. Ezt tolva maga előtt fut, és így teljesíti a távot, miközben adományokat gyűjt. A tavalyi budapesti maratonon is így tett, ráadásul ekkor több hátrányos helyzetű gyerek is ült a kocsijában.
Bővebben
Bevásárlókocsival fut a magyar Forrest Gump
Magyarország - "Ez a férfi egy igazi futóbolond!" – így fogadják Iváncsics Zsoltot az emberek, amikor meglátják az ország különböző pontjain, amint egy bevásárlókocsit maga előtt tolva fut.
A magyar Forrest Gump mostanra országos ismeretségre tett szert. Bárhol, ahol feltűnik bevásárlókocsijával, az emberek mellé csapódnak, vele futnak, és most már azt is tudják, mire kell a guruló fémszerkezet. Iváncsics ugyanis adományokért fut, hol egy árva kisfiúnak, hol az árvízkárosultaknak gyűjt. Iváncsics Zsolt civilben háromgyermekes apuka, mellesleg áruházigazgató.
Bővebben